cut

Knipbehandelingen

Alleen de puntjes laten bijknippen of een volledig nieuwe coupe? 
Voor elke soort knipbeurt ben je bij The Hair Room aan het juiste adres. 

Voeg je koptekst hier toe

Veel gestelde vragen

Hoe vaak moet je haar geknipt worden?

Ik hoor je al denken: hoe vaak moet ik dan naar de kapper gaan om verzekerd te zijn van gezonde glanzende lokken?

Dit is afhankelijk van de verschillende factoren zoals je haarstructuur, de lengte van je haar en je huidige haarconditie en -routine. Als je erachter wilt komen wat voor jou persoonlijk de ideale tijd tussen twee knipbehandelingen is kun je dit het beste vragen aan je haarstylist. Je haarstylist kent jouw haar het beste en kan je het beste adviseren over de termijn van je volgende afspraak. Dit om jouw haar happy and healthy te houden!
In het algemeen kun op basis van de lengte van je haar de volgende richtlijnen aanhouden.

ben ik toe aan een knipbeurt?

Hoe kun je zelf checken of het al tijd is voor jou volgende knipbehandeling?

Je kunt jezelf de volgende twee vragen stellen:
– Lukt het nog om je haar goed in model te brengen? 
– Zijn de haarpunten beschadigd of gespleten? 
Als het antwoord op één deze twee vragen ja is, dan weet je dat het tijd is om je haarstylist te bellen. 

Kort Haar
laten knippen

Als je kort haar hebt of een bob? Dan kun je je haar het beste elke 3 tot 6 weken laten knippen. Korte coupes hebben meestal vaker een knipbeurt nodig dan langere coupes. Dit komt omdat het bij een korte coupe ook eerder zichtbaar dat het haar uit model raakt. Als het voor jou model minder uitmaakt dat je haar aan de lange kant is, kun je het bezoek aan je haarstylist rekken tot 6 weken.

Half lang haar Laten knippen

Als je een halflange coupe hebt (dus tot op je schouders) en je haar is gezond, dan kun je in de meeste gevallen je knipbeurten wat langer uitstellen. Halflang haar is vaak minder gevoelig voor breken en splijten dan lang haar. Dit maakt een halflange coupe ook makkelijk om gezond te houden! Het is voor een half lange coupe aan te raden om eens in de 8 a 9 weken je haar te laten knippen.

LANG HAAR lATEN KNIPPEN

Als je lang haar hebt tot onder je sleutelbeen, dan kun je het als het gezond is het beste elke acht weken knippen. Als je lang haar hebt dan is het onderste gedeelte van je punten al een paar jaar oud. Hierdoor is het ook vatbaarder voor breken en splijten. Daarnaast kunnen je punten ook dun worden, doordat je haar al wat ouder is. Het is daarom aan te raden om 1 keer in de 8 weken je haar te laten knippen.

Informatie nodig of een afspraak maken?